Sigarenzaak in Venray

Het Sigarenhuis is een sigarenzaak in Venray. U kunt bij ons terecht voor al uw tabaksartikelen. U vindt in onze sigarenzaak in Venray een uitgebreid assortiment sigaren. Zoekt u een sigaar voor een speciale gelegenheid? Wij adviseren u graag. U kunt sigaren per stuk bij ons kopen maar u kunt natuurlijk ook voor uw dagelijkse sigaren van de bekende merken terecht bij Het Sigarenhuis. Als onze sigaren worden bewaard onder goede omstandigheden waardoor de geur en de smaak gewaarborgd blijven. De sigaren zijn vervaardigd uit tabak uit Zuid-Amerikaanse landen zoals Brazilië, Nicaragua, Cuba, Dominicaanse Republiek Honduras en de Indonesische eilanden Java en Sumatra.

Compaenen

Het Sigarenhuis staat bekend om de sigaren van Compaenen. Deze sigaren zijn verkrijgbaar in twee series: Deli melange groen en Java melange rood. Deze sigaren zijn onder andere verkrijgbaar als corona, half corona, cigarillo, (petit) panatella, signorita, wilde havanna en after dinner tubes. De exclusieve Gil Gonzáles Dávila Long Filler sigaren zijn per stuk of in een kist van 25 stuks verkrijgbaar. Deze sigaren zijn voorzien van een Claro dekblad.

Sigarenzaak VenrayDeskundig advies

Naast sigaren kunt u bij onze sigarenzaak in Venray ook terecht voor (water)pijpen, pijp tabak, sigaretten en krasloten. U vindt bij ons deskundig advies. We zoeken de sigaar die bij u past. Bent u op zoek naar iets speciaals? Vraag een van onze deskundige medewerkers gerust om advies. Wij helpen u graag.

Het Sigarenhuis is gevestigd in het centrum van Venray aan de Grote Markt.

   Contact