Cubaanse sigaar kopen

Wilt u een Cubaanse sigaar kopen? Dan bent u bij Sigarenhuis Venray aan het juiste adres. Bij ons vindt u groot assortiment aan tabaksartikelen, waaronder allerlei soorten sigaren.

Assortiment Cubaanse sigaren

Bij Sigarenhuis Venray vindt u een breed assortiment aan tabaksartikelen en kansspelen. Houdt u van Cubaanse sigaren? Dan gaat u bij ons zeker slagen.

Naast Cubaanse sigaren verkopen we onder andere ook Dominicaanse-, Nederlandse Nicaraguaanse- en Honduras sigaren. De sigaren zijn gemaakt van goede kwaliteit tabak uit landen zoals Cuba, Dominicaanse republiek, Nicaragua en Honduras. Door de speciale omstandigheden waarin de sigaren worden bewaard, blijven smaak en geur gewaarborgd. Vraagt u gerust om advies wanneer u een speciale sigaar zoekt.

Andere rokersbenodigdheden en kansspelen

U kunt bij ons niet alleen een Cubaanse sigaar kopen. U kunt bij ons ook terecht voor snuif- en pruimtabak, elektrisch roken, pijp roken, rokersbenodigdheden en diverse kansspelen. Zoekt u iets speciaals op het gebied van tabak, bijvoorbeeld voor uzelf of voor een ander? Dan kunnen wij u uitstekend adviseren.

6 dagen in de week geopend

Kom voor uw Cubaanse sigaar naar Sigarenhuis Venray. We zijn 6 dagen in de week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Een compleet overzicht van de openingstijden vindt u op onze website. Wij zijn gevestigd in Venray, op Markt 22. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons. Dit merkt u aan de producten die wij kopen, maar ook aan onze klantvriendelijkheid.

Cubaanse sigaar kopen

We verkopen Cubaanse sigaren van de volgende merken:

  • Montecristo
  • Cohiba
  • Romeo & Julieta
  • Partagas
  • Royo de monterrey
  • Jose l piedra