Veel kijkplezier voor weinig geld, maak de juiste en lees naar onze tips!

Als u hebt besloten om van een televisie te gaan, hebt u misschien een toestel zoals een groot scherm overwogen. Dit zijn mooie televisies, een beetje groter dan de conventionele kleinere varianten, maar nog steeds niet een enorm groot scherm ook. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar de lg 55un71006lb .

Laten we eens kijken naar wat u kunt verwachten

Het eerste wat u zal opvallen is natuurlijk het grotere scherm.
U zult misschien alle kleine imperfecties kunnen vinden die de sterren al jaren voor ons verbergen. Zeker met het liquid crystal display of LCD.

Bij een 50 inch tv kunt u het volgende verwachten:

• 1920x1080p resolutie (*note- niet alle Samsung LCD HDTV zullen 1080p zijn)
• Breedbeeld beeldverhouding
• Ingebouwde digitale tuner
• 6000: 1 dynamisch contrast
• Verborgen bodemluidsprekers
• Aansluitingen 2- HMDI, 2 component video, S video, side AV jacks, en RGB input
• Draaibare standaard
• 178 graden kijkhoek

Dat klinkt allemaal mooi, maar wat voor beoordelingen krijgt dit toestel?

Klantenbeoordelingen

Een klant uit Amsterdam heeft samen met een technisch vriendelijk familielid vele modellen en formaten onderzocht en besloot dat de Samsung LCD HDTV de juiste was. Volgens de reacties die werden achtergelaten, werd deze klant niet teleurgesteld.

Het belangrijkste dat hem opviel, was dat hij met high definition-kabel de snorharen van de werper tijdens de World Series kon tellen! Dat is een serieuze definitie.

Ook hier was het geluid een klein probleem, omdat het niet de surround-kwaliteit is die velen verwachten van nieuwe technologie, maar op de Samsung LCD HDTV, was het beter dan vergelijkbare modellen. Het advies lijkt te zijn dat als je gaat investeren in een flatpanel televisie, je er een surround sound systeem bij krijgt.

Tot slot

High Definition en HMDI zijn nog maar net van de grond gekomen, maar het feit dat de Samsung LCD twee HMDI-ingangen heeft, is mooi meegenomen. Op een dag zullen meer dingen de 1080p resolutie gaan ondersteunen en wanneer dat gebeurt, wil je een televisie die de verschillende apparaten kan ondersteunen.

Een andere weinig genoemde functie van de Samsung LCD HDTV is het ouderlijk toezicht. Naarmate de televisieprogrammering vordert, worden de grenzen van het fatsoen steeds meer verlegd. Het is goed om te weten dat televisiefabrikanten de gevoelens van ouders serieus nemen door hen in staat te stellen aan te passen wat kinderen mogen kijken.