Samsung Bied veel voordelen op het gebied van technologie

Samsung is al enige tijd koploper op het gebied van nieuwe technologie voor LED-televisies. Veel mensen die al jaren geen tv meer hebben gekocht, denken misschien dat Sony of een ander nationaal herkenbaar merk de leider is op het gebied van flatscreen-tv’s, maar Samsung heeft de afgelopen jaren met succes de toppositie ingenomen. De innovatie, stijl en prestaties van de Samsung TV’s zijn de redenen waarom ik geloof dat Samsung TV’s het geld waard zijn en u zou niet eens een andere TV voor uw huis moeten overwegen.

1. Beeldkwaliteit
Samsung TV’s hebben zonder twijfel beter dan de beste philips 55pus6704 beeldkwaliteit van alle televisies die vandaag beschikbaar zijn. Met de huidige rage over high definition, als je de mogelijkheid hebt om de beste beeldkwaliteit te krijgen ten opzichte van de andere concurrenten, waarom zou je het dan niet doen? De technologie in hun TV’s in combinatie met hun hoge vernieuwingsfrequenties en lokaal dimmen zorgen ervoor dat deze TV’s het kraakheldere beeld hebben dat de meeste mensen die niet onder een steen leven, wensen. Het plaatselijk dimmen zorgt voor een groter contrast, waardoor het beeld van de TV’s gedetailleerder is. Een hoge verversingsfrequentie zorgt ervoor dat kijkers van sport, actiefilms, gaming, enz. geen wazig beeld krijgen bij het bekijken van snel bewegende inhoud.

2. Slank ontwerp
De afgelopen jaren heeft Samsung, meer dan wie dan ook, het ontwerp van hun tv’s steeds slanker gemaakt. Sommige fabrikanten, zoals LG, hebben dat inmiddels ingehaald, maar zijn nog steeds niet in staat om volledig af te slanken zoals Samsung. Samsung heeft consequent geprobeerd om de randen van hun TV’s af te slanken en nu zijn de randen nauwelijks zichtbaar. Niet alleen hebben ze in principe de rand verwijderd, maar ze hebben ook de diepte van hun tv’s verminderd, waardoor ze de industrieleider in slanke tv’s zijn geworden.

3. Voice/Gesture Control
Samsung is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om hun producten meer onderscheidend en innovatief dan de concurrentie te maken, en met hun nieuwe Voice control en Gesture control hebben ze dat gedaan. De stembediening zorgt voor moeiteloze handsfree bediening. Dit is erg handig voor als iemand aan het eten is of bezig is met andere activiteiten, en niet te vergeten als de afstandsbediening kwijt is. De gesture control is niet zo handig als de voice control, maar het laat Samsung’s wel toe om zich te onderscheiden van de concurrentie.

4. Internet Browser
Hoewel sommige van de high-end fabrikanten hebben gemerkt dat het toevoegen van een Internet-browser aan hun TV’s een zeer populair verkoopargument is, is geen enkel ander bedrijf in staat om dezelfde ervaring te bieden die Samsung in staat is met hun Qwerty toetsenbord afstandsbediening op veel geselecteerde modellen. Sony biedt een soortgelijke afstandsbediening op zijn “Google TV”, maar het is het enige model dat Sony maakt met deze superieure afstandsbediening. Niet te vergeten de sub-par refresh rate maakt het zeer onaantrekkelijk voor kopers.

5. Smart Apps
Met de recente populariteit van Netflix, Hulu Plus, en andere populaire internet apps, is Samsung uitgegroeid tot de fabrikant met de beste en de meeste apps. Niet te vergeten veel van hun top-end nieuwere model TV’s hebben een ingebouwde camera waardoor de mogelijkheid om Skype app te gebruiken erg handig.

6. Een derde dimensie
Nieuwe Samsung LED-televisies worden standaard geleverd met 3D-technologie die uw thuisbioscoopervaring naar een hele nieuwe wereld brengt. Deze nieuwe 3D TV’s maken gebruik van actieve shutter brillen in tegenstelling tot de passieve bril gebruikt in de bioscoop. Een ander positief aspect van deze brillen is dat ze veel beter werken omdat, zonder al te technisch te worden, de bril al het werk doet in plaats van uw ogen. Samsung 3D-brillen behoren ook tot de meest redelijk geprijsde 3D-brillen in de industrie.

7. Zuiniger
In tegenstelling tot eerdere CRT of “buis” TV’s, deze nieuwere flatscreens gebruiken nog minder energie dan ooit tevoren. Sommige Samsung LED TV’s zijn geschat op minder dan $ 20 te bedienen per jaar. Niet te vergeten deze Samsung flatscreen-tv’s maken geen gebruik van schadelijke stoffen zoals kwik die schadelijk kunnen zijn.

Over het geheel genomen de innovatie, stijl en prestaties van de Samsung LED-TV’s creëren een ervaring die ongeëvenaard is. Hoewel ze de neiging hebben om een aantal van de duurdere televisies. Volgens https://www.ny400.nl ze zijn de moeite waard het aanbieden van ongekende functies om de perfecte home theater ervaring te krijgen.